18/01/2018 13:28
NAJNOVIJE VIJESTI
Pripremite se: Stiže novi minus i snijeg, evo i kada!

Pripremite se: Stiže novi minus i snijeg, evo i kada!

Po prognozama meteorologa, od petka na subotu stiže i novo zahlađenje, sa snijegom i to prvo na planinama.

U subotu snijeg se očekuje i u nižim predjelima. Osjetnije padavine najavluju se u Krajini počev od petka tokom prijepodneva i popodneva, gdje će i snježni pokrivač biti veći.

 Na istoku će biti manje padavina, a na jugu najmanje. Već 25. januara padavine jenjavaju i prestaju. Iz Civilne zaštite RS-a navode da se u ovakvoj situaciji problemi mogu javiti na bujičnim potocima i u depresijama koje su već zasićene vodom.

(Fena)

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net