20/02/2018 07:12
NAJNOVIJE VIJESTI
Proleter dobio novog trenera

Proleter dobio novog trenera

TESLIĆ – Najznačajnija novost iz redova teslićkog prvoligaša je imenovanje Mile Lazarevića (na slici), svojevremeno trenera ekipa Napretka iz Donjeg Šepka i Podrinja iz Janje, za šefa stručnog štaba Proletera prenosi Glas Srpske.

Ovom stručnjaku ostavljena je mogućnost izbora najbližih saradnika u stručnom štabu, a ta nepoznanica biće riješena ovih dana.

U klubu ističu kako su dobili garancije da će sredstva iz budžeta opštine Teslić biti isplaćena u dovoljnom iznosu za ovu kalendarsku godinu.

– Svjesni smo situacije u koju smo stigli poslije mršave jesenje sezone. Znamo i koliko klubova će izgubiti status prvoligaša, ali se nećemo unaprijed predati. Naravno, ni ispadanje iz lige ne bismo tragično shvatili, jer će se fudbal i dalje igrati na našoj “Radolinki” – kažu u Upravnom odboru Proletera.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net