18/12/2017 04:25
NAJNOVIJE VIJESTI
Nevjerovatno: Evo zašto je prekinut meč Partizana i Totenhema

Nevjerovatno: Evo zašto je prekinut meč Partizana i Totenhema

Fudbaleri Totenhema i Partizana čak tri puta su morali da prekidaju susret u Ligi Evrope zbog upada navijača na teren, a neki fanovi “pevaca” su iskoristili priliku da ovekoveče svoj nestašluk.

Velika neodgovornost čuvara reda kumovala je ulasku nekoliko navijača, naizmenično, na travnjak “Vajt Hart Lejna”, a jedan od pristalica domaće ekipe iskoristio priliku da se slika sa ofanzivcom Totenhema Erikom Lamelom koji nije bio baš prezadovoljan što se igra toliko često prekida.

Sudija Aranovski iz Ukrajine odlučio se da obe ekipe povuče sa terena na pet minuta, a sa razglasa je stigla opomena od oficijalnog spikera da će naredni upad biti rigorozno kažnjen. Trenutni rezultat između “pevaca” i crno-belih je 0:0 nakon 45 minuta igre, a utakmicu možete pratiti uz Blicsport.

Interesantno je da su sva tri navijača nosila istu majicu sa natpisima jedne kompanije, tako da su već po društvenim mrežama ovu akciju shvatili kao vrstu reklame “BasBada”, koji proizvodi slušalice, a inače je sponzor Totenhema.

Izvor:BlicRS

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net