Nevjerovatno: Evo zašto je prekinut meč Partizana i Totenhema

0
1236

Fudbaleri Totenhema i Partizana čak tri puta su morali da prekidaju susret u Ligi Evrope zbog upada navijača na teren, a neki fanovi “pevaca” su iskoristili priliku da ovekoveče svoj nestašluk.

Velika neodgovornost čuvara reda kumovala je ulasku nekoliko navijača, naizmenično, na travnjak “Vajt Hart Lejna”, a jedan od pristalica domaće ekipe iskoristio priliku da se slika sa ofanzivcom Totenhema Erikom Lamelom koji nije bio baš prezadovoljan što se igra toliko često prekida.

Sudija Aranovski iz Ukrajine odlučio se da obe ekipe povuče sa terena na pet minuta, a sa razglasa je stigla opomena od oficijalnog spikera da će naredni upad biti rigorozno kažnjen. Trenutni rezultat između “pevaca” i crno-belih je 0:0 nakon 45 minuta igre, a utakmicu možete pratiti uz Blicsport.

Interesantno je da su sva tri navijača nosila istu majicu sa natpisima jedne kompanije, tako da su već po društvenim mrežama ovu akciju shvatili kao vrstu reklame “BasBada”, koji proizvodi slušalice, a inače je sponzor Totenhema.

Izvor:BlicRS