20/02/2018 07:16
NAJNOVIJE VIJESTI
Navijači Partizana odali počast ubijenom “deliji” i zapalili zastavu Galatasaraja!

Navijači Partizana odali počast ubijenom “deliji” i zapalili zastavu Galatasaraja!

Navijači Partizana su na utakmici sa Napretkom na stadionu u Humskoj odali počast tragično nastradalom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću Jagodi.

Poznato je da pristalice večitih rivala, najblaže rečeneo, nisu u dobrim odnosima, što je bar na jedan dan ostavljeno po strani.

Navijači crno-belih su razvili transparent na kome je pisalo: “Jagoda”, i tako se oprostili od 25-godišnjeg Marka Ivkovića, navijača crveno-belih kome je to bio nadimank, a koga su huligani ubili nožem u petak u Istanbulu, uoči košarkaške utakmice Evrolige između Galatasaraja i Zvezde.

Ovaj gest nije mogao da ostane samo na tome, jer su navijači Partizana u znak protesta i zapalili zastavu Galatasaraja.

 

Izvor:BlicRS

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net