18/01/2018 13:14
NAJNOVIJE VIJESTI
Koga najbolje plaća Putin?

Koga najbolje plaća Putin?

MOSKVA, Igor Sečin, šef ruske državne kompanije Rosnjeft i po rang listi magazina Forbs, drugi Rus po moći u svijetu, voli da se tuži sa medijima.

Ni po jada, ali voli i da dobija sporove, kao protiv magazina Forbs Rusija ili poznatog ekonomskog lista Vedomosti. Zato Forbs Rusija, koji se na presudu žalio, ove godine nije objavio kolika je godišnja plata Sečina, ali je čitaoce uputio na prošlogodišnji podatak zbog čijeg je objavljivanja (kao pretjeranog) nepravomoćno kažnjen uz napomenu da je Sečin 2013. godine zaradio manje nego 2012.

Dakle, rang lista najbolje plaćenih menadžera Rusije, na kojoj naravno vode direktori državnih kompanija, ove godine je objavljena bez Sečina, a po njegovoj izričitoj želji.

Tako je na prvo mjesto liste od 25 u 2013. godini najbolje plaćenih direktora, izbio Andrej Kosin, direktor VTB sa 37 miliona dolara, za njim ide Aleksej Miler iz Gasproma sa 25 miliona dolara, pa Mihail Kuzovljev iz Moskovske banke sa 17 miliona dolara, pa German Graf iz Sberbanke sa 16 miliona dolara… Ukupno su njih 25 prošle godine zaradili 291 milion dolara. Godinu dana ranije (2012) zaradili su ukupno 7 procenata manje, prenose agencije.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net