18/01/2018 05:41
NAJNOVIJE VIJESTI
(VIDEO) Ova reklama izazvala je više od 500 sudara u Moskvi!

(VIDEO) Ova reklama izazvala je više od 500 sudara u Moskvi!

Ne bi li skrenula pažnju klijenata i promovisala novi vid oglašavanja,marketinška agencija AdvTruck, odlučila se za vid reklame koja je za posledicu imao više od 500 udesa za samo jedan dan.

reklama

O čemu se, zapravo, radi?

Ova agencija postavila je na 30 kamiona koji se kreću ulicama Moskve, bilborde sa fotografijom ženskih grudi i natpisom “one privlače”. Ruski vozači očigledno su bili oduševljeni prizorom, ali i dekoncentrisani jer je ovaj ovaj prizor seksepila, za samo jedan dan,  izazvao čak 517 udesa.

Kako bi se sprečile nove nesreće, policija je privremeno isključila iz saobraćaja svih 30 kamiona i zabranila im vožnju sve dok se fotografije sa golim grudima ne ukolne sa njihovih stranica.

U agenciji  koja je organizovala kampanju, obećali je da će obeštetiti sve vozače koji su imali problema zbog njenog reklamnog panoa.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net