17/01/2018 19:32
NAJNOVIJE VIJESTI
Kod Teslića zmija prišla kući, u Banjaluci jednu pregazilo vozilo

Kod Teslića zmija prišla kući, u Banjaluci jednu pregazilo vozilo

TESLIĆ, BANJALUKA – Toplo vrijeme iznova je uticalo na pojavu zmija u više gradova, pa je tako jedan Teslićanin, u mjestu Stupa, nezvanog gosta.


20141018211635_268676

Gmizavca, za kojeg pretpostavlja da je šarka, u blizini kućnog praga danas je u Stupi fotografisao mještanin Duško Ilić, koji ističe da ga je otrovnica neprijatno iznenadila.

“Uz moju kuću ima izbetonirana rupa za pumpu za vodu, i oko je nje stiropor, koji sam ja podigao da provjerim pumpu. Najednom sam ugledao kako se zmija umotala. Štapom smo je odnijeli u šumu”, priča Ilić, koji je “Nezavisnim” ustupio fotografiju.

Takođe, u Banjaluci, u naselju Hisete, naša čitateljka je fotografisala zmiju koju je pregazilo vozilo.

“U pitanju je mala zmija, od koje je, nakon što je preko nje prešlo više vozila, ostao samo mali dio”, naglašava ona.

Izvor/ Nezavisne

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net