19/02/2018 15:23
NAJNOVIJE VIJESTI
Servisna informacija CJB Doboj za 02.09.2014. godine

Servisna informacija CJB Doboj za 02.09.2014. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirano je 5 krivičnih djela, 1 prekršaj iz iblasti javnog reda i mira i 2 saobraćajne nezgode.

policija_rs_logo

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Pelagićevo prijavljeno je da je u noći 01/02.09.2014. godine izvršena provala u putničko vozilo marke „suzuki“, koje se nalazilo u dvorištu kuće R.V u mjestu Lončari, opština Pelagićevo. Prema izjavi prijavitelja iz vozila je otuđena torbica sa novcem, dokumentima i bankovnim karticama, a ukupna materijalna šteta iznosi oko 12.950,00 KM. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela Teška krađa.

U Doboju, u toku noći 01/02.09.2014. godine izvršena je provala u sportsku kladionicu „Bel Live“, odakle je otuđen plazma televizor. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela Teška krađa.

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Modriča, 02.09.2014. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv C.S. sa područja opštine Modriča, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Šumska krađa.

Policijska stanica Teslić, 02.09.2014. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je tri izvještaja o počinjenim krivičnim djelima:
– protiv M.B. sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Šumska krađa;
– protiv D.G. sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Krađa i
– protiv E.O. sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Tjelesna povreda.

Autor  Lj.Stanimirović CJB Doboj…DobojskiInfo

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net