19/02/2018 07:20
NAJNOVIJE VIJESTI
Teslić – U saobraćajnoj nezgodi pješak smrtno stradao

Teslić – U saobraćajnoj nezgodi pješak smrtno stradao

Na lokalnom putu u mjestu Pribinić, opština Teslić 10.08.2014. godine u 05,00 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali G.K. vozač putničkog motornog vozila marke „VW Golf“ i pješak V.K., koji je na licu mjesta smrtno stradao.d03bbf006e845a67abd3645cd8abd717_L

 Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač G.K. upravljajući putničkim vozilom marke „VW Golf“ iz pravca Pribinića u pravcu zaseoka Zlata , na dijelu puta, prednjom stranom vozila ostvario fizički kontakt sa pješakom V.K., koji se nalazio na kolovozu.

 
Uviđaj lica mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Teslić.

http://dobojski.info/

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net