Stojanović: Miličeviću nije stalo do dobrobiti građana Teslića

0
536

Teslićki načelnik Milan Miličević danas opet nije došao na nastavak 27.redovne sjednice Skupštine opštine Teslić kako bi sa odbornicima raspravljao o važnim dokumentima. Uprkos tome, odbornici skupštinske većine usvojili su Nacrt budžeta opštine Teslić za 2020.godinu.  

-Mi smo odlučili da je ipak prošlo previše vremena. Iako načelnik nije našao za shodno da se pojavi na ovoj skupštini i zaista svojim potezom je pokazao da mu ipak nije toliko stalo do dobrobiti naših građana, mi smo iz tog razloga odlučili da prihvatimo taj nacrt. U prijedlogu budžeta ćemo amandmanski djelovati sa određenim izmjenama. To smo sve uradili u interesu građana opštine Teslić, kaže predsjednik Kluba odbornika SNSD-a Mišo Stojanović.

Za predsjednika Kluba odbornika SDS-a Milana Kasapovića to što Miličević ne dolazi na sjednice ne predstavlja problem.

-Nije bilo potrebe da se 27. sjednica skupštine opštine Teslić razvuče ovoliko koliko se razvukla, odnosno da se dva puta prekida, rekao je Kasapović.

Teslićki odbornici danas su nakon nastavka 27. sjednice, održali i 28. redovnu sjednicu lokalnog parlamenta koja je i posljednja sjednica za 2019.godinu.