Skini čarape!

Ali ne njene, već svoje čarape! ! Istraživanja su pokazala da 60 odsto muškaraca ne skida čarape tokom seksa. Šta na to kažu žene?


Izvor: Guliver/Getty Images/ Thiknstock

“Ako sam ja mogla da uparim svoj donji veš i boju karmina, da satima lakiram nokte i pravim lokne, jer znam da on to voli, najmanje što od njega očekujem je da skine čarape, a ne samo svoje gaće, pre seksa!”, kaže Aleksandra (32), jedna od nekoliko devojaka koje smo pitali da prokomentarišu rezultat britanskog istraživanja koje je pokazalo da čak 60 odsto muškaraca ne skida čarape tokom seksa.

Skoro sve su nam odgovorile da muške čarape nisu seksi, a pojedine žene čak i vređa kada ih muškarac ne skine.

To mi je baš seljački, uvredljivo, kao da me ne poštuje jer ne želi da bude seksi i privlačan za mene”, Iva (28).

“Ne razumem zašto bi neko ostavio čarape?! Boji se da ne nazebe? Možda mu je mama tako savetovala”, Zorana (39).

“Ne znam šta je gore – kada se oseća na znoj ili kada ne skine čarape. I jedno i drugo je znak da se uopšte ne trudi da ostavi dobar utisak na mene, da je došao samo radi seksa i da sa takvim muškarcem na nešto više ne mogu da računam”, Saška (33).

“Seljo, trebalo je da skineš i čarape, a ne samo svoje gaće – rekla sam mu, okrenula se na peti i otišla! Nisam mu dala drugu šansu”, Nevena (40).

Evo šta su nam još naše sagovornice rekla da im smeta kad se nađu sa muškarcem u krevetu:

“Ne mogu da budem sa muškarcem kojiočekuje da ja bacim upotrebljen kondom. Džentlmen treba da se bavi ‘prljavim poslovima’, a ne dama”, Snežana (36).

“Muškarac koji ne shvata da je predigra važna koliko i sam seks, uopšte ne može da mi bude privlačan. Ok je da nas nekada strast obuzme i da se sve završi brzo, ali ne i svaki put kada se vidimo”, Teodora (28).

“Mrzim muški donji veš sa šaljivim porukamapoput – samo za tvoje oči, seks mašina… ili onaj sa kucama, macama, likovima iz crtaća… Mislim, ok je ponekad, i to kada se dobro upoznamo pa se šalimo, ali kada mi se prilikom prvom seksa muškarac pojavi sa nacrtanim Miki Mausom na prednjem delu bokserica, pokupim se i odem kući”, Ivana (41).

Mondo