Danilović: Dom zdravlja ponovo počinje sa pružanjem specijalističkih zdravstvenih usluga

0
955

Dom zdravlja „Sveti Sava“ ponovo počinje sa pružanjem specijalističkih zdravstvenih usluga sa 50 % kapaciteta, a sve to u skladu sa Zaključkom Vlade Republike Srpske, rekao je za Teslic Online direktor teslićkog Doma zdravlja Srđan Danilović.

Tako će već od sutra, 29. maja 2020. godine, od 8 časova, u stanici Hitne medicinske pomoći radiće HIRURG iz „Panmedika“ iz Doboja. Hirurg će, kao i ranije, ubuduće raditi svakog petka.

-U četvrtak, 4. juna 2020. godine, od 9 časova u Centru za bazičnu rehabilitaciju, ORL specijalističke zdravstvene usluge pacijentima će pružati doktorica Gordana Šukalo iz Banjaluke. Pacijenti se mogu naručiti na broj telefona 065/981-808, a doktorica će, kao i ranije, od juna raditi svakog četvrtka, kaže Danilović.

Od ponedjeljka, 15. juna 2020. godine, pacijenti mogu koristi i specijalističke zdravstvene usluge DERMATOLOGA. Doktorica Jevrosima Roljić iz Banjaluke radiće od 8 časova u Centru za bazičnu rehabilitaciju. Pacijenti se mogu naručiti na broj telefona 051/226-600. Takođe, dermatolog će ubuduće raditi svakog ponedjeljka.

Teslic Online