Navijači Intera imaju novog ljubimca: Vidić postigao sjajan gol u pobedi nad Romom

0
1095

Inter je sa 2:0 (1:0) savladao Romu u trećem kolu grupe A Internacionalnog Kupa šampiona u SAD, a prvi gol postigao je Nemanja Vidić.

499751_c1e388fa_ig

Navijači Mančester junajteda dugo su uživali u partijama Vidića i karakterističnim golovima posle prekida, a bivši reprezentativac Srbije je isto pokazao i u dresu Intera, pošto je nakon pravovremenog skoka zatresao mrežu Rome u 47. minutu utakmice, pred odlazak na odmor.

Trijumf je potvrdio Nagatomo poslavši loptu pod prečku u 70. minutu, u pobedničkom timu bio je i Zdravko Kuzmanović, a na drugoj strani, dres “vučice” nosio je Adem Ljajić. Vidić je proglašen i za igrača utakmice, a razloge za zadovoljstvo imao je trener Valter Macari.

 “Zadovoljan sam momcima, igramo sve bolje, odlični smo u odbrani, Nemanja Vidić je top-klasa. Stvaramo dosta šansi u poslednjoj trećini utakmice, samo nam je potrebna oštrina u završnici i pri završnom pasu, samo da nastavimo ovako”, rekao je Macari posle meča za klupski sajt.

 Posle tri kola, Inter je prvi u grupi sa šest bodova, Junajted ima pet, ali i priliku da pobedi Real u meču koji počinje u 22.00, kako bi se vratio na prvo mesto i plasirao u finale.

 U grupi B, Liverpul ima pet bodova, Siti četiri, Olimpijakos tri, dok je Milan bez bodova. U poslednjem kolu, u 21 sat počeo je meč Olimpijakos – Siti, u nedelju u 00.30 sastaju se Liverpul i Milan.

Izvor: Blic RS