ZTC „Banja Vrućica“ poklonio novu pušku streljašici Tatjani Đekanović

0
1202

ZTC „Banja Vrućica“ finansirao je kupovinu nove takmičarske puške streljašici Tatjani Đekanović, najboljoj sportiskinji opštine Teslić. Tim povodom danas je u hotelu “Kardial” odražano svečano uručenje pomenute opreme. Iako se streljaštvom bavi samo 6 godina osamnaestogodišnja streljašica iz Teslića iza sebe ima niz uspjeha koji su doprinijeli da se okiti titulom najbolje sportiskinje Teslića.

“Prije ove puške takmičila sam se puškom koja je bila stara više od deset godina. Sada zahvaljujući “Banji Vrućici” imam vrhunsku pušku i ne moram više da brinem kada dođem na velika svjetska takmičenja da li će moja oprema da prođe tehnički pregled kod sudija.”

Naime, Tatjana  je već treću godinu za redom među deset najperspektivnijih sportista u Republici Srpskoj a ove godine je izabrana i među troje najperspektivnijih u BiH. Nedavno, iz Kuvajta sa Međunarodnog turnira Tatjana se vratila sa bronzaom medaljom a prošle godine osvojila je prvo mjesto na državnom prvenstvu BiH za juniore i kadete.   Kako ZTC “Banja Vrućica” uveliko promoviše zdrav način života i bavljenje sportom, u veikoj mjeri pomaže mladim i uspješnim sportistima tako da su se vrlo rado odazvali Tatjaninom pozivu za sponzorsto.

“Nadamo se da ćemo darujući Tatjani ovu pušku barem malo doprinijeti njenom osvajanju novih prvih mjesta i novih medalja.” naglasio je Aleksandara Radošević, v.d. generalnog direktora ZTC-a „Banja Vrućica“.