SPS pozitivna promjena u Tesliću

0
2735

Nakon političke krize u opštini Teslić koja se ogledala u nestabilnoj skupštinskoj većini kao i raznih podjela i tenzija u tom periodu, nakon lokalnih izbora 2020. godine SPS Teslić svojim ulaskom u vlast stabilizuje situaciju i postaje pozitivna promjena u ovoj opštini.

Svojim kadrovskim rješenjima partija je pokazala da bira i okuplja vrijedne i odgovorne ljude, borimo se za konkretna rješenja u interesu svi građana bez obzira na politička opredjeljenja. SPS Teslić vidljivo djeluje u poljima u kojima je nadležan te zajedno sa koalicionim partnerima (SDS i SDP) donosi bitne odluke za našu opštinu ističe predsjednik partije Dragutin Škrebić. Ova partija je dala priliku vrlo mladim i kvalitetnim ljudima koji su veoma odgovorno prišli svojim zadacima.

SPS Teslić nastavlja svojim putem, mi se borimo za konkretna rješenja i mi smo opozicija svim negativnim pojavama, svakodnevno dobijamo novu podršku i prepoznati smo po našem radu.

Povodom predstojećih opštih izbora na sastanku sa predstavnicima odbora Teslić, Petrovo, Stanari i Doboj za nosioca liste jednoglasno je izabran Dragutin Škrebić a iz Teslića na listi SPS-a će se naći Slaven Jelić trenutni načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti, Dobrila Drinić Malić direktorica JP Komunalac, dr Sanja Glišić specijalista pneumoftiziologije i Miodrag Cvijić magistar mašinstva.

Naši kandidati su ljudi iz naroda, naše politike su narodne politike i s razlogom vjerujemo u snažnu podršku, imamo odličan tim, ljude koji imaju energiju i koji mogu ostvariti dobre rezultate, što znači da ćemo nakon izbora sa mnogo više snage i kapaciteta moći da se izborimo za politike na kojima insistiramo, poručuju iz SPS-a Teslić.