Postani saradnik (Autor, Web Novinar, Urednik) Portala Teslić Online

0
294

Portal Teslić Online traži saradnike – volontere!

Kao što i sami znate, portal Teslić Online je neprofitni projekat i kao takav nema nikakvu zaradu od interneta (bar ne za sad), s tim u vezi prvenstveno služi kao portal koji objavljuje informacije o Tesliću i okolini na bazi informacija koje autor može da akumulira iz neposrednog okruženja ali i na osnovu informacija dobijenih od svojih građana i svojih pratilaca širom svijeta.

Pored navedenog cilj portala jeste da blagovremeno i tačno informiše građane grada Teslića i okoline ali i sve one koji čuvaju Teslić u svojim srcima ma gdje oni bili širom svijeta.

Ako niste odustali od ideje da dobrovoljno podržite rad portala Teslić Online, ovo su neke od opcija kojima možemo sačuvati naš grad od zaborava:

  1. Urednik kategorije: Uređuje određene kategorije ili više njih, kreira nove kategorije i članake.
  2. Web Novinar: Uređuje kompletan sadržaj portala Teslić Online, bez ograničenja na kategorije.
  3. Fotograf: Dostavljate fotografije koje predstavljaju Teslić i okolinu ili stare fotografije grada kako bismo ovjekovječili i sačuvali Teslić od zaborava.
  4. Web konsultant, pravni savjetik, lektor, saradnik …

Za sve navedene opcije se dogovaramo putem mail-a i nemate nikakvu ugovornu obavezu prema portalu Teslić Online. Takođe, nemate nikakvih obaveza niti ograničenja prilikom saradnje, što će reći dostavljate sadržaj kad imate vremena za to i niste dužni nikom da se pravdate u slučaju da želite odustati od objavljivanja istog.

Sav sadržaj koji dostavite, kreirate i objavite na portalu Teslić Online je samo Vaš i u potpunosti stojite iza svojih stavova.

Naravno očekujemo da poštujete osnovna ljudska prava, bez uvreda, vrijeđanja, ličnih prepirki na portalu, vulgarnosti, govora mržnje, nacionalizma i sličnih nepotrebnih ispada koji će biti sankcionisani i uklonjeni sa portala.

Ako se pitate “A šta ja dobijam od svega toga?”, vjerovatno nećemo moći da odgovorimo kao iz topa ali za one “najhrabrije” možemo obećati da ćete naučiti mnogo toga novoga, upoznati neke nove ljude i saradnike drugih portala iz naše regije, stvoriti veze koje možda sutra budu karta za odličan posao, naučiti kako koristiti digitalne medije za internet novinarstvo, upoznati svoj grad mnogo bolje i mnogo toga drugoga.

Iz ličnog iskustva možemo posvjedočiti da nije sve u novcu i da se radeći stvari koje volimo neočekivano brzo budemo nagrađeni na način koji se ničim ne može platiti.

Ukoliko ste i dalje zainteresovani, molimo Vas da se javite na mail [email protected].

Hvala.

Vaš Teslić Online!