Škrebić: Branićemo rezultat svim sredstvima!

0
2398

Tesliću je potrebno rukovodstvo koje će pomiriti suprotstavljene strane, odgovorno upravljati resursima i u fokus rada staviti privredni razvoj, poručuje u razgovoru za “Glas” kandidat SPS-a za načelnika Teslića Dragutin Škrebić.

On dodaje da je Teslić imao krizu u radu Skupštine i referendum za smjenu načelnika, ističući da to jasno govori o nagomilanom nezadovoljstvu Teslićana.

GLAS: Na čemu temeljite optimizam?

ŠКREBIĆ: Ja sam čovjek koji vjeruje u bolje sutra, koji se ne boji teškog rada, a smatram da imam dovoljno životnog i poslovnog iskustva, kao i znanja, koji mogu dati rezultate. Кao dugogodišnji privrednik dao sam značajan doprinos unapređenju poslovnog ambijenta u opštini Teslić, borbi protiv sive ekonomije i poboljšanju položaja radnika. Srpska na rukovodećim mjestima treba ljude koji će odgovorno i domaćinski upravljati njenim resursima.

GLAS: Šta je okosnica Vaše kampanje?

ŠКREBIĆ: Podrška domaćoj privredi, povećanje stranih investicija u proizvodnji, razvijanje puteva, osnaživanje turističkih potencijala i ulaganje u nove oblasti, bogatiji kulturni i društveni život.

GLAS: Zašto da građani glasaju za Vas, a ne nekoga drugog?

ŠКREBIĆ: Moji sugrađani znaju koliko sam nastojao u proteklim godinama da doprinesem razvoju naše opštine, njenom privrednom i ekonomskom napretku. Iz vlastitog iskustva znam šta nedostaje da bi naša opština bila bolja i perspektivnija.

GLAS: Кoji su prvi potezi koje ćete povući ako dobijete podršku birača?

ŠКREBIĆ: Prije svega, tražio bih da se izvrši analiza zatečenog stanja, kako finansijskog, tako i kadrovskog. Moramo znati čime raspolažemo da bismo mogli odrediti prioritete. Takođe, jedan od prvih koraka bio bi sastanak i razgovor sa privrednicima iz Teslića kako bismo identifikovali šta je to što im otežava poslovanje i što je potrebno mijenjati.

Ime kao garancija

GLAS: Čime garantujete da ćete ispuniti obećanja?

ŠКREBIĆ: Za mene je ovo prilika da direktno doprinesem svojoj zajednici i ostvarim ideje koje bi unaprijedile život u Tesliću. Birači poznaju i mene i moju porodicu, poznaju nas kao komšije, domaćine, saradnike i moje ime je najvrednija garancija koju ja lično mogu dati.

Izvor: gazeta.ba