Kasapović: Veliki broj SNSD-a u Tesliću će podržati Škrebića

0
3448

Savo Kasapović, jedan od osnivača SNSD-a u opštini Teslić i dugogodišnji predsjednik ove organizacije, kao i načelnik opštine Teslić ispred SNSD-a u jednom mandatu, siguran je u to da su građani Teslića zasićeni svađama i ličnim interesima pojedinaca.

Teslić je prelijepa opština sa mnogo potencijala i resursa, sa mnogo dobrih domaćina i vrijednih ljudi. Nažalost posljednjih godina opština Teslić je u stagnaciji, razvoj je stopiran a loši međuljudski odnosi su dostigli vrhunac.

Kasapović smatra da direktnu krivicu za loše stanje u Tesliću snose Dragan Bogdanić i Milan Miličević, jer zbog svojih ličnih amoniziteta, ova opština je izvukla “deblji kraj”.

Miličevićevo upravljanje opštinom dovelo je opštinu u dug preko 20 miliona KM, loša kadrovska politika, kupovina odbornika od strane Bogdanića i mnogo ličnih interesa i svađa, obilježila je posljednjih osam godina našu opštinu.

Dragan Bogdanić je uništio SNSD u Tesliću, časne, kvalitetne i poštene ljude koji su dio ove organizacije, prevladala je kriminalana grupa koja brani svoje interese.

Kao odgovoran Teslićanin smatram da svemu ovome treba stati u kraj, sa ozbiljnim i odgovorinim ljudima dajem veliku podršku Dragutinu Škrebiću, kao kandidatu za načelnika opštine Teslić na predstojećim izborima, koji će uspješno znati sarađivati sa Vladom RS.

Želja svakog Teslićanina a tako i moja, je da naša opština prodiše, da se radi u interesu svih građana, da mladi ljudi žive i rade, da se radi na razvoju i kvalitetnim projektima u svim oblastima, ističe Kasapović.

Savo Kasapović, kao osnivač SNSD-a u opštini Teslić, otvoreno je podražao Dragutina Škrebića i nosilac je odborničke liste SPS-a u Tesliću.

Na predstojećim lokalnim izborima za načelnika opštine Teslić prijavljena su četiri kandidata – aktuelni načelnik opštine Milan Miličević iz SDS, Dragutin Škrebić SPS, Dragan Bogdanić kandidat SNSD-a i nezavisni kandidat Konstantin Savić.