Selak: Siguran sam da ćemo imati načelnika u Tesliću!

0
1685

Predsjednik SPS-a Goran Selak izjavio je da će njegova stranka sigurno biti dobar izbor kao treći blok u RS-u. Naročito je naglasio da vjeruje da će SPS dobiti poziciju načelnika Opštine Teslić.

“U Tesliću se utrkuju dva suprotstavljena bloka, SNSD i SDS, koji imaju svoje kandidate za načelnika. Idemo sa čovjekom koji živi u Tesliću. Njegova porodica je jedna od najuspješnijih u opštini Teslić i njih zanima da poboljšaju uslove svih građana. Kao partija smo kandidovali kandidata, uglednog privrednika, gospodina Dragutina Škrebića”, kazao je Selak.

Siguran je, kako kaže, da će građani opštine Teslić prepoznati treći blok, kao dobronamjerne ljude sa dobrim idejama.

“Sjajan rezultat očekujemo i u Banjoj Luci, Laktašima, Prijedoru, Gradišci, Bratuncu, Gacku, Derventi i mnogim drugim opštinama. Partija smo koja je za sedam mjeseci formirala liste za skupštine-opštine gradova u 41 opštini u RS i u dvije opštine u FBiH. Za sedam mjeseci smo uradili sjajan posao. To je uradio jedan veliki, sjajni tim ljudi”, rekao je Selak.

SPS je nastao kao klub narodnih poslanika u NSRS-u i nastupiti će na lokalnim izborima pod sloganom “Budućnost Srpske”.

“Najmlađa smo politička partija u RS-u, vjerujem i u BiH. Imamo veliki broj starih članova Socijalističke partije. Kada smo došli do ideje da formiramo novi politički subjekt, priključio nam se veliki broj novih ljudi, dokazanih u raznim oblastima društva. U SPS se učlanio veliki broj mladih, ljudi koji ranije nisu bili u drugim u političkim partijama, koji žele ostati u BiH i kroz politiku mijenjati stvari nabolje”, istakao je Selak.

Napominje kako se veliki broj kompletnih odbora Socijalističke partije Petra Đokića pridružio Socijalističkoj partiji Srpske.

klix.ba