Virtuelni seks ojadio Teslićanina za 200 KM

0
2013

TESLIĆ – Dopisivanje i video-poziv putem društvenih mreža sa dovitljivom ženom iz Obale Slonovače pretvorili su se u noćnu moru Teslićaninu koji ima pedesetak godina, jer ga je ona za nekoliko minuta navela da se skine, a zatim ga ucjenjivala snimkom.

Naime, Mellissa Codis (40) osumnjičena je da je u maju sa lažnog Facebook profila, nakon kratke prepiske sa Teslićaninom, započela i video-poziv te ga snimila nagog, a zatim mu tražila 1.500 KM kako to sve ne bi objelodanila.

“Ona je takođe tokom tog video-poziva bila naga i muškarca tokom kraćeg razgovora navela da se skida, a zatim i da spusti kameru niže te skine donji veš, što je on i učinio”, kaže izvor “Nezavisnih”.

Zatim je, kako kaže naš izvor, tako naga žena, usljed vrelog razgovora nestala sa video-snimka, a njemu saopštila da je sve snimljeno i da će to poslati njegovoj rodbini.

“Rekla mu je da ima određeni rok da joj uplati novac, a kada joj je rekao da nema 1.500 KM, tražila je da joj uplati 200 KM, što je on i učinio”, dodaje naš izvor.

Kako saznajemo, kada mu se nakon nekog vremena ponovo javila i zatražila uplatu još 100 KM, on je odlučio da slučaj prijavi policiji.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijeli su izvještaj protiv M.C. iz Republike Obale Slonovače, zbog sumnje da je izvršila krivično djelo ucjena.

“Oštećeno lice je u jednom navratu isplatilo određeni iznos novca nakon čega je oštećeni događaj prijavilo policijskim službenicima naše uprave”, naveli su iz policije.

Podsjećamo da je zbog identične situacije dobojska policija u februaru tužilaštvu podnijela prijavu protiv Valerije Gomez, takođe iz Obale Slonovače, koja je na isti način ucjenjivala Dobojliju.

Ona je, takođe putem društvene mreže Facebook, kontaktirala sa sredovječnim Dobojlijom, lažno mu se predstavljajući, a kada mu je uputila video-poziv na Messenger, bila je naga pa ga pozvala da i on uradi isto i da imaju virtuelni seks, na šta je oštećeni pristao.

Nakon izvjesnog vremena pozvala je Dobojliju zaprijetivši mu da će snimak njihovog virtuelnog seksa objaviti ako joj ne isplati određeni iznos novca, a on je pristao te joj u više navrata platio ukupno 700 evra. Kada mu se novčanik ispraznio, slučaj je prijavio policiji, koja je pokrenula istragu i pronašla osumnjičenu.

Izvor: Nezavisne novine