Teslićani ispaštaju, sukob SDS-a i SNSD-a doživljava vrhunac!?

0
1944

Opšta politička i društvena kretanja u Tesliću su takva da bi 2020. mogla da bude godina velikih iskušenja, možda i najteža do sada, ocjena je poznavalaca, koji dugo prate političku scenu u opštini Teslić.

Naime, posljednji verbalni rat predstavnika SNSD-a i SDS-a, kao i situacija opšte napetosti i nepovjerenja, navode na zaključak da nas očekuju turbulentan period.

Posljednja lokalna skupština ponovo je pokazala da se sukobi nastavljaju, a da su teslićani taoci dvije sukobljene strane.

Odbornici SDS-a ne prisustvuju sjednicama, dok odbornici SNSD-a ponovo iznose niz optužbi na rad načelnika i SDS-a. Sa druge strane SDS, ne prihvata skupšinsku većinu, nazivaju je cirkusom te slažu optužbe na skupštinsku većinu koja po njihovom ne radi ništa dobro za građane.

Svjedoci smo stalnih verbalnih sukoba, vrijeđanja, povišenih tonova . Taj intenzitet uvijek je različit i uvijek se povećava kako se približavaju izbori.

Sve veći broj građana Teslića nije zadovoljan ovakvim ponašaljem lokalnih političara kako SDS-a tako i SNSD-a i priželjkuju da dođe do promjena i da se radi u interesu svih, a ne pojedinaca iz političkih partija.