Građani Teslića zasićeni sukobima!

0
1669

Trenutno stanje u Tesliću je pod snažnim uticajem predstojećih lokalnih izbora. Političke partije pokušavaju svojim akcijama i djelovanjem izvršiti uticaj na birače i javno mnenje kako bi ga zainteresovali za izbore.

Građani su zasićeni svađama i sukobima kojima su posebno skloni SDS i SNSD. Lični sukobi su eskalirali i prenose se na političku scenu i to nikome ne donosi dobro. Sa takvom politikom Teslić nema perspektive i sve će više zaostajati iza drugih razvijenih gradova i opština.

Građani traže od političara da nastupaju sa realnim stavovima i da nude rješenja za probleme umjesto upotrebe ružnih riječi za svoje protivnike.

Ove lokalne izbore najviše, pored dvije sukobljene strane, građani daju veliku šansu Dragutinu Škrebiću koji se prvi put kandiduje za načelnika opštine.

Dragutin Škrebić, čovjek poznat u narodu, istaknuti privrednik i veliki humanista, očekuje da će svi koji vole i žele da Teslić napreduje u pravom smjeru, ovaj put podržati razvoj Teslića.

Spremni smo da se nosimo sa svim izazovima i smatramo da imamo kapacitete koji će opravdati kako naša, tako i očekivanja naših sugrađana u opštini Teslić, tvrdi kandidat Socijalističke partije Srpske za načelnika ove opštine Dragutin Škrebić.

Moj tim čine ljudi koje poznajem i koji mene poznaju jako dugo. Znamo šta možemo očekivati jedni od drugih i među nama nema bilo kakvih nedoumica. Svi smo se okupili oko istih ideja, a to su želje za promjenama, razvojem i napretkom naše zajednice, ističe Škrebić.

Analitičari ističu da je potrebno da političke stranke i organizacije civilnog društva u ostatku predizborne kampanje animiraju građane, da u što većem broju izađu na izbore i time utiču na izbor političkih struktura koje će u narednom periodu vršiti vlast na lokalnom nivou.

Lokalni izbori održaće se 15. novembra 2020. godine.