POTPISANI UGOVORI SA PRVOM GRUPOM PREDUZETNIKA IZ TESLIĆA KOJI SU ODOBRILI POPUSTE ZA VIŠEČLANE PORODICE

0
2646

U Tesliću su potpisani ugovori između fondacije „Za život“ i prve grupe preduzetnika koji su se prijavili za učešće u projektu “Ponosna kartica 2020 – cijena minus za 3+” i koji su odobrili popuste za majke sa troje i više djece.

Sa područja opštine Teslić do sada se prijavilo oko 450 majki sa troje i više djece, koje će uskoro kada dobiju „Ponosnu karticu 3+“ pri kupovini moći da ostvarajuju popuste kod preduzetnika koji se prijave za učešće u projektu.

Prvi ugovori su potpisani sa sledećim preduzetnicima:

➡️Kuća ljepote „House of Beauty“

➡️Auto škola „Darko“

➡️Stomatološka ordinacija „dr Sofrić“

➡️Autodijelovi „Dolić“

➡️Trgovački centar „Zlata“

➡️Zdravstvena ustanova „Neo Medica“

➡️Knjižara i servis i prodaja računarske opreme „Limun“

➡️D.O.O. „Dekor gradnja“

Takođe, kartice se mogu koristiti i kod preduzetnika koji su se prijavili u drugim gradovima i opštinama. O preduzećima koja su odobrila popuste za majke sa troje i više djece možete se detaljnije upoznati na Android aplikaciji „Ponosna kartica“ koju možete preuzeti sa Play Store-a sa sledećeg linka:
https://play.google.com/store/apps/details…

Opštinska uprava Teslić zajedno sa fondacijom „Za život“ svakodnevno je u komunikaciji sa preduzetnicima, te se u narednom periodu očekuje još masovnije uključivanje istih u ovaj projekat.

Zainteresovani preduzetnici koji žele da se uključe u projekat mogu se javiti fondaciji „Za život“ putem elektronske pošte na e-mail: [email protected] ili Opštinskoj upravi Teslić na broj telefona: 053/411-552 ili 065/792-176.

Izvor:Opština Teslić