Teslićanka Isidora Kršić prelazi u ŽRK “Borac” Banjaluka

0
1233

Teslićanka Isidora Kršić od naredne sezone igraće za Ženski rukometni klub “Borac” iz Banjaluke. Time je “Borac” nastavio da pojačava svoje redove za narednu sezonu.

Rukometašica Isidora Kršić za Teslić Online kaže da klub kao što je banjalučki “Borac”, koji iza sebe ima veoma dobru tradiciju u rukometu i koji je poznat po dobroj igri i rukometašicama, nudi dobre uslove za rad i napredak.

-“Borac” ima fantastičnu ekipu sa kojom napada prvo mjesto u PL i mislim da je to prava ekipa za moj napredak i novo iskustvo. Sa ovom ekipom kakva je i sad, ne sumnjam da će rezultat biti vidljiv, jer znam dosta djevojaka iz prethodnog kluba i iz reprezentacije i nadam se da ću se dobro uklopiti. Drago mi je sto sam dio ovog tima. Dubica mi je do sada ponudila dosta toga za rad, zahvalna sam cijelom klubu i upravi što je učinio sve za mene i za moj napredak. Imali smo fantastičnog trenera Borisa Suvajca koji je mene i ostale djevojke iz kluba doveo u mnogo viši rang. Borac je ušao u PL prošle sezone, a rezultat je zavidio mnogima i ne sumnjam da će biti još bolji ove sezone. Nadam se da cu se uklopiti i ispuniti ocekivanja trenera i uprave kluba, kaže Isidora za Teslić Online.

Isidora već nekoliko godina unazad spada u red najperspektivnijih bh. rukometašica. Ova Teslićanka svoju karijeru započela je u Ženskom rukometnom klubu “Borja” u Tesliću, odakle je prešla u rukometni klub u Dubici, a sada svoju karijeru nastavlja u banjalučkom “Borcu”.

TeslicOnline