Migranti u Blatnici obili trgovinu: Dvojica uhapšena, potraga u toku!

0
1578

Migranti su obili trgovinu u Jasenici kod Teslića. Uhapšena su dva migranta, dok za dvojicom policija još traga, sazaje nezvanično portal Teslic Online. 

Navodno, migranti su obili trgovinu u vlasništvu S.S. iz tog teslićkog sela. Mještani pričaju da su migranti ukrali, uglavnom, alkohol. Dvojica uhapšenih su, kako nezvanično kažu, bili u pripitom stanju.

Mještani Blatnice dodaju da ih je sve ovo iznenadilo, ali i zabrinulo.

-Vjerujemo da su se krili u šumi ili na planini u nekim napuštenim kućama. Priča se da su bili u jednoj vikendici koju su takođe obili i da su tu napravili značajnu materijalnu štetu. Kako su došli do Blatnice i odakle su stigli, niko ne zna. Mi pretpostavljamo da su došli preko Vučje planine ili Jezera, ali niko sa sigurnošu to ne može reći. Čuo sam da su iz trgovine koju su obili uglavnom ukrali alkohol i da su bili u pripitom stanju, priča jedan od mještana Blatnice za Teslic Online.

Ovo nije prvi put da su se u Tesliću pojavili migranti. Podsjećamo, 11. marta 2019. godine migranti su viđeni i u Donjem Rankoviću. Policija je odmah reagovala i odvezla migrante.

Povezane vijesti:

Migranti u Tesliću: Policija odmah reagovala