Donacija “Mikrofina” teslićkom Domu zdravlja

0
731

Dom zdravlja „Sveti Sava“ dobio je na poklon zaštitnu opremu od Mikrokreditnog društva „Mikrofin“. Dobili smo dezinfekciona sredstva, zaštitne maske i rukavice, te na taj način povećali zalihe neophodne zaštitne opreme za rad naše zdravstvene ustanove, saopšteno je iz teslićkom Doma zdravlja “Sveti Sava”.

-Menadžment Doma zdravlja zahvaljuje se „Mikrofinu“, kao društveno odgovornom mikrokreditnom društvu, na vrijednoj donaciji, kažu u Domu zdravalja.

Direktor Doma zdravlja „Sveti Sava“ Srđan Danilović rekao je da ova zdravstvena ustanova raspolaže sa dovoljnim brojem lične i zaštitne opreme koja je neophodna za rad u uslovima pandemije korona virusom.

Danilović je poručio da su sve dosadašnje mjere, koje je realizovao Dom zdravlja, a koje se odnose na sprečavanje širenja korona virusa, imale dobre efekte.

-Zahvaljujući realizaciji svih mjera nadležnih institucija i zalaganju zdravstvenih radnika, spriječen je ulazak virusa korona u našu zdravstvenu ustanovu, što je od izuzetnog značaja za pružanje kvalitetne zdravstvene zaštite našim pacijentima i borbu sa pandemijom. kaže Danilović.