Poziv kreativcima i cvjećarima: U toku prijave za osmomartovsku Izložbu rukotvorina!

0
1261

Kreativci i cvjećari imaće priliku da besplatno zauzmu štandove na još jednoj “Izložbi rukotvorina” na Gradskom trgu u Tesliću koja će se održati 7. i 8. marta od 9 do 18  časova. Lokalna Turistička organizacija objavila je poziv svim zainteresovanima, da na vrijeme rezervišu svoje mjesto na osmomartovskoj izložbi.

-Pozivamo sve proizvođače ručnih unikatnih proizvoda kao što su nakit, torbe, suveniri rađeni od drveta i dekupaž tehnikom, pleteni, heklani i vezeni odijevni predmeti, ukrasi nastali crtanjem na staklu i svili, kozmetnika i ostalo da uzmu učešće na 8. tradicionalnoj izložbi rukotvorina koja se organizuje povodom 8. marta, saopšteno je iz Turističke organizacije opštine Teslić.

U Turističkoj oganizaciji kažu da se pozivu za učešće na izložbi i ove godine mogu odazvati i svi teslićki cvjećari, kako bi ponuda bila što bogatija.

-Prijave traju do srijede, 4. marta, do 12 časova. Učesnici ne plaćaju korištenje mjesta u izložbenom prostoru, kažu u Turističkoj organizaciji.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na broj telefona 053/430-058 ili 065/422-035 ili lično u prostorijama Turističke organizacije opštine Teslić koja se nalazi u zgradi bioskopa.

Teslić Online