Још јаче и боље кренуће Жута подморница

0
1906

➡️ИПАК СЕ ОКРЕЋЕ – Поред свих лоших прогноза и лошег стања у фудбалу на нашој општини крајем прошле сезоне и 52.годину заредом у Бањи Врућици се фудбал наставља играти.

➡️ИПАК СЕ ОКРЕЋЕ – И поред неочекиваног испадања у четврту лигу, постоје момци у клубу који су ту скоро двије деценије, који живе за овај за клуб и не дају да Бања Врућица остане без фудбала.

➡️ИПАК СЕ ОКРЕЋЕ – Још јаче и боље кренуће Жута подморница у нову сезону, јер нам се враћају и бивши играчи, који желе да и њихова дјеца долазе на Минерал са радошћу с којом су и они долазили када су били мали.

➡️ИПАК СЕ ОКРЕЋЕ – За све оне људе који су прије више од пола вијека створили овај клуб, за оне који су крчили јабуке да би направили стадион, за оне који су играли и боси по зими и блату, за оне који су дали живот у рату.

➡️ИПАК СЕ ОКРЕЋЕ – За све оне који нису пропуштали ниједну нашу утакмицу, а сада нас исто гледају одозго са неког бољег мјеста.

➡️ИПАК СЕ ОКРЕЋЕ – За све оне који ће се чудити како неки момци у црвеним мајицама могу радним данима трчати по киши.

➡️ИПАК СЕ ОКРЕЋЕ – За све оне који ће недјељом проћи и питати се “зар ови још играју” , а неће застати и пружити дјетету срећу исту ону што смо ми имали када смо гледали Минерал као мали.

➡️ИПАК СЕ ОКРЕЋЕ- За све оне којима је спорт у нашем граду на посљедњем мјесту, јер више јавни новац воле дати у шиљење рогова локалних овнова, него приказати дјеци прави пут.

➡️ИПАК СЕ ОКРЕЋЕ- За све вас још нисте спаковали ваш кофер и желите нешто да се дешава у вашој локалној заједници.

➡️ИПАК СЕ ОКРЕЋЕ- И за вас који сте били дио нашег клуба, а сада сте далеко у свијету.

➡️ИПАК СЕ ОКРЕЋЕ – И за вас који ћете и даље с чуђењем питати “ко још игра за Минерал”, а када добијете одговор “Рећи ћете па зар они још играју”. Играју и докле год је њих овдје ће лопта да се окреће.

➡️ИПАК СЕ ОКРЕЋЕ – И због савеза који је насилно хтио проширити лигу, али је попустио због пркоса и поноса других клубова.

➡️ИПАК СЕ ОКРЕЋЕ – За све вас који нас још увијек пратите.

Минерал је кренуо са припремама за учешће у Подручној лиги “Добој” која почиње наредног викенда гостовањем у Скугрићу, код екипе Скугрић 1964.

Минерал прву утакмицу на домаћем терену игра 25.08. против екипе Озренски соколови.

➡️И знате шта, на Бањи Врућици лопта, ИПАК СЕ ОКРЕЋЕ.

➡️⚽️?