Aleksandar Kahvić (15) novi je fudbaler FK Crvena zvezda

0
3614

Ovaj mladić je proteklih pet sezona je proveo u Sporting AF, dok je u prvenstvenim utakmicama nastupao za FK Mineral Banja Vrućica. Za tih pet sezona oborio apsolutno sve fudbalske rekorde u mlađim kategorijama.

Već četiri sezone je najbolji strijelac Kvalitetne omladinske lige (za pionire i predpioniore), gdje je u konkurenciji vršnjaka iz Banjaluke, Gradiške, Doboja i Dervente i drugih postizao preko 60 golova (3 po utakmici). Pored toga osvajao je mnogobrojne turnire sa svojom Akademijom fudbala.

O kakvom se vrhunskom sportisti radi govore i njegove pobjede na atletskim takmičenjima, kao i izbor za najboljeg sportistu generacije u Osnovnoj školi “Petar Petrović Njegoš”.

??Svi ti rekordi nisu ostali nezapaženi, pa je stigao poziv iz Ljutice Bogdana gdje je našeg Saleta čekala “9” na leđima, isti onaj broj koji su nosili Bora Kostić, Miloš Šestić, Darko Pančev , Luka Jović i drugi, i dres crveno-bijele boje kojeg su nosili Rajko Mitić, Pižon, Šekularac, Piksi, Dejo Savićević, Prosinečki, Dejan Stanković, Vidić… U tom društvu je sada i naš dječak- Aleksandar Saša Kahvić, koji je dobio priliku da svoj majstorije pokaže u jednoj od najboljih omladinskih fudbalskih škola.

?Nek’ sreća prati te.

Izvor Mineral