TESLIĆ – Nasilno otvoreno sanduče za kovanice na autopraonici

0
1104

Policijskoj stanici Teslić, 03.07.2019. godine, prijavljeno je da je u toku noći 02/03.07.2019. godine, u Tesliću, od strane nepoznatog lica ili više njih izvršeno nasilno otvaranje sandučeta za kovanice koji se nalazi u sastavu samoposlužne autopraonice, odakle je otuđen novac. Takođe, istog dana Policijskoj stanici Teslić prijavljeno je da je u toku noći 02/03.07.2019. godine, u Tesliću, izvršeno nasilno otvaranje sandučeta za kovanice koji se nalazi u sastavu samoposlužne autopraonice kao i sandučeta na aparatu za usisavanje, odakle je otuđen novac. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnih djela „Teška krađa“.

——————
Policijskoj stanici Teslić, 03.07.2019. godine, prijavljeno je da su istog dana na području opštine Teslić, sa putničkog autombila marke „Peugeot“ otuđene registarske tablice. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

—————

Policijska stanica Teslić, 03.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica Č.Č. iz Teslića, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“ i protiv lica S.P. iz Teslića, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

———–

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 03.07.2019. godine, identifikovali su lice D.G., za koje postoji osnov sumnje da je u prethodnom vremenskom periodu izvršilo bespravnu sječu šume na području opštine Teslić. Izvršen je uviđaj, prilikom čega su na licu mjesta pronađena 44 panja različitih dimenzija. Protiv lica D.G. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Кrađa“.

Cjb Doboj

Foto ilustracija