TESLIĆKI STRELJAČKI PODMLADAK

0
1161

Danas,09.03. je održano opštinsko – klubsko prvenstvo za najmlađe kategorije u streljani u Tesliću. Naši najmlađi članovi dječaci i djevojčice njih 30-tak su bili podijeljeni u 3 kategorije: cicibani, mlađi pioniri i pioniri.

Takmičilo se po pravilima Streljačkog saveza Republike Srpske serijskom vazdušnom puškom 20 dijabola za ocjenu. Dokaz da će teslićko streljaštvo i naš klub još dugo godina biti među najboljima su dobri rezultati naših najmlađih članova.

U kategoriji cicibana najbolji je bio Toprek Nemanja učenik 4/2 razreda O.Š. ”Vuk Karadžić” iz Teslića, drugo mjesto je pripalo Livnjak Draganu iz 8/4razreda O.Š.”P.P.Njegoš”, a treće mjesto je bio Botić Emir učenik 4/4 razreda takođe iz O.Š.”P.P.Njegoš”.

U kategoriji mlađih pionira najbolja je bila Prodić Anastasija učenica 4/2 razreda O.Š.Vuk Karadžić, drugo mjesto je zauzeo Popović Petar iz 6/1 O.Š.Vuk Karadžić, a 3 mjesto je zauzeo Mišić Dragan iz 5/2 takođe iz O.Š.Vuk Karadžić iz Teslića.

U kategoriji pionira najveći uspjeh je imala Petrović Slavica učenica 6/1 razreda OŠ ”Vuk Karadžić”, drugo mjesto je bio Jokić Ivan učenik 7/2 razreda OŠ ”Vuk Karadžić i 3. mjesto Petrović Miroslav učenik 8/4 razreda OŠ ”Vuk Karadžić.

Geofon SK