TESLIĆ: Vrtić “Nađa” na festivalu maske, muzike i plesa “Kraljevski karneval” 

0
1488

Međunarodni festival maske, muzike i plesa “Kraljevski karneval” ove godine je održan u nedjelju, 17. juna, u Banji Koviljači, a učesnici su se predstaviti posjetiocima atraktivnim performansima, kroz igru i neobične kostime. Već osam godina za redom duh karnevala u srce Podrinja donosi radost mnogima koji vole ovu vrstu zabave.

Glossa - centar za njemački jezik

Ovo je duga godina kako Vrtić „Nađa“ iz Teslića učestvuje na ovom karnevalu. Prošle godine predstavili su indijansko selo, dok su ove godine predstavili stare običaje iz naših krajeva. Da su i više nego bili odlični pokazao je aplauz i odušeljenje svih koji gledali. Moramo naglasiti da su bili i najmalđi učesnici, a njihova starosna dob je od 3 do 6 godina.

Osim što su bili učesnici na festivalu, dječica su imala priliku da posjete Vukov spomen park, i da poslušaju predavanje o Vuku Stefanoviću Karadžiću.

Direktorica vrtića Jasmina Manojlović Mišić istikla je da se svaki put potrudi da napravi što originalniji program i predstavi svoj vrtić, a roditelji i saradnici joj nesebično pomažu tako da je ponosna na sve one koji su učestvovali u realizaciji.

Dobojski Info