4 poze koje nijedna žena neće odbiti!

0
1795

Popnite je na kuhinjski sto, dok će vas ona obgrliti nogama je jedna od poza koje će joj razbuditi maštu..

1346864-profimedia-0012591631

Ma koliko bile neraspoložene za seks, u ovim pozama vam nikada neće reći ne.
1. Kaubojka
Pustite je neka preuzme kontrolu. Dok sedi na vama, kontrolisaće pokrete, stimulisati klitoris i određivati ugao penetracije. Ovo je definitivno poza u kojoj žene najčešće doživljavaju orgazam. Zato ih toliko i vole. Nemojte joj uskratiti to zadovoljstvo. Za jači užitak, zamolite partnerku da se nagne, tako što ćete vi biti taj koji će joj stimulisati klitoris, dok se ona njiše na vama. Čisto sumnjamo da će vas odbiti.
2. Poza domaćica
Nikad čuli, zar ne? Otvorićemo vam oči. Zašto bi vaša partnerka gubila sate u kuhinji, kada to vreme dok ste u kuhinji zajedno, možete da iskoristite mnogo bolje. Popnite je na kuhinjski sto, dok će vas ona obgrliti nogama. Nađite pravi ugao i “zamešajte” joj vrhunski orgazam.
3. Misionarska poza
Dobro, znamo da je ovo klasična poza, ali je žene svakako vole, jer im pruža zadovoljstvo samim tim što su toliko blizu partneru. Ova poza dozvoljava i maženje, kao i mnogo poljubaca… Ne izbegavajte je!
4. Poza “s boka”
U ovoj pozi jednako uživaju i muškarci i žene. Najmanje je naporna za oboje, a pruža vrhunski užitak. Takođe, omogućava partneru da svoju partnerku stimuliše ručno.
IZVOR/Alo