16/12/2017 12:10
NAJNOVIJE VIJESTI
VIDEO: Pogledajte kako je gradonačelnik Trebinja izvrijeđao Željku Cvijanović

VIDEO: Pogledajte kako je gradonačelnik Trebinja izvrijeđao Željku Cvijanović

Premijerka RS Željka Cvijanović (SNSD) boravila je u posjeti Trebinju. U obilasku Trebinja svratila je na nekoliko lokacija, ali ne i do gradonačelnika Slavka Vučurevića (SDS).

U obraćanju novinarima je kazala da poltičke protivnike dijeli po tome da li su “normalni ili nisu”, te da ne želi sjediti s ljudima koji “komentarišu njene noge i da li nekome sjedi u krilu”.

Slavko Vučurević na to je ekpresno reagovao i izvrijeđao Cvijanovićevu, pri tome komentarišući i njenu ženstvenost.

Pogledajte prilog ATV-a

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net