19/02/2018 07:27
NAJNOVIJE VIJESTI
Banjaluka: Spasio ženu iz nabujalog Vrbasa

Banjaluka: Spasio ženu iz nabujalog Vrbasa

slikacitava

Banjaluka – Banjalučanin Mladen Š. spasio je danas, oko 13.30, ženu srednjih godina iz nabujalog Vrbasa, u blizini Gradskog mosta u Banjaluci.

Svjedoci sa nam ispričali kako ni sami ne znaju da li je žena pokušala samoubistvo ili je u rijeku slučajno upala, ali da su vidjeli kako se bespomoćno bori sa vodenom stihijom.

“Mladen je sjedio u restoranu ‘Tihe noći’ i kada je čuo šta se desilo pretrčao je preko mosta do druge strane obale i bez razmišljanja skočio u hladnu vodu. Nas trojica smo prišli da mu pomognemo u izvlačenju nesrećne žene”, rekli su očevici za “Nezavisne”.

Ubrzo su na lice mjesta stigli vatrogasci, ekipa Hitne pomoći i policija.

IZVOR/Nezavisne

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net