19/02/2018 07:12
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – Servisne informacije

TESLIĆ – Servisne informacije

Policijska stanica Teslić, 07.02.2018. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o izvršenom krivičnom djelu:

protiv A.T. sa područja opštine Tešanj, FBiH, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo „Teška krađa“ u pokušaju i
protiv V.P. sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

CJB DOBOJ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net