19/02/2018 07:11
NAJNOVIJE VIJESTI
Zloupotrebom položaja oštetio Teslić za oko 60.000 KM?

Zloupotrebom položaja oštetio Teslić za oko 60.000 KM?

Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske i Policijska uprava Doboj podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Doboj izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja protiv lica M.M. /55/.

Postoji osnova sumnje da je M.M. u svojstvu službenog lica opštine Teslić zloupotrebom položaja i ovlašćenja za privredno društvo iz Prijedora pribavilo protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 60.000 KM, dok je istovremeno za isti iznos oštetilo opštinu Teslić, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

RTRS nezvanično saznaje da je riječ o načelniku opštine Teslić Milanu Miličeviću.

Krivično djelo zloupotreba službenog položaja se, navodno, odnosi na realizaciju projekta proširivanja vodovodne i kanalizacione mreže, te na davanje bankarske garancije od 60.000 KM preduzeću “Prijedorputevi”, iako se to preduzeće povuklo iz procedure javnih nabavki.

Podsjećamo, načelnik opštine Teslić Milan Milićević nije odgovorio na poziv da dođe u Policijsku upravu Doboj na informativni razgovor zbog nelogičnosti, koje je utvrdila Glavna služba za reviziju u svom izvještaju iz 2016. godine.

izvor: RTRS

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net