19/02/2018 15:34
NAJNOVIJE VIJESTI
Izvršena provala u kopirnicu Opštine Teslić

Izvršena provala u kopirnicu Opštine Teslić

Policijskoj stanici Teslić, 16.01.2018. godine, prijavljeno je da je u toku noći 15/16.01.2018. godine, izvršena provala u kopirnicu koja se nalazi u zgradi Opštine Teslić, odakle je nakon izvršene premetačine otuđen novac. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“

—————————

Policijska stanica Teslić, 16.01.2018. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv D.R. i V.K. iz Teslića, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično djelo „Izbjegavanje davanja izdržavanja“ i krivično djelo „Samovlašće“.

CJB DOBOJ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net