18/01/2018 15:10
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – Uz prijetnju pištoljem opljačkao pumpu i odnio 10 hiljada KM

TESLIĆ – Uz prijetnju pištoljem opljačkao pumpu i odnio 10 hiljada KM

U ulici Svetog Save u Tesliću, 09.01.2018. godine, oko 02,10 časova, nepoznato lice je izvršilo razbojništvo nad radnikom benzinske pumpe „Nestro Petrol“ a.d. Banja Luka.

Uviđajem je utvrđeno da je nepoznato maskirano lice, uz prijetnju upotrebe pištolja od radnika bezinske pumpe otuđilo novac u iznosu od 10.000,00 KM, nakon čega se udaljilo u nepoznatom pravcu.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj. Policijski službenici Policijske stanice Teslić preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska izvršioca navedenog krivičnog djela.

Dobojski info


Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net