18/01/2018 15:06
NAJNOVIJE VIJESTI
Teslić – Izvršene dvije provale u trgovine

Teslić – Izvršene dvije provale u trgovine

U Tesliću, 16/17.12.2017. godine, izvršena je provala u trgovinu „Blagojević“ vlasništvo N.B., odakle je otuđena određena količina cigareta, kafe i prehrambenih proizvoda. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

U Tesliću, 16/17.12.2017. godine, izvršena je provala u trgovinu građevinskog materijala „4 septembar“ A.D. Teslić, odakle su otuđene različite vrste električnog alata. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa.

CJB DOBOJ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net