18/12/2017 04:48
NAJNOVIJE VIJESTI
Izvršili provale u pet porodičnih kuća na području opštine Teslić

Izvršili provale u pet porodičnih kuća na području opštine Teslić

Policijska stanica Teslić, 16.11.2017. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv F.A. sa područja opštine Modriča, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo „Teška krađa“, i protiv A.A. sa područja opštine Modriča za kojeg postoji osnov sumnje da je zajedno sa prvoprpijavljenim F.A. izvršio pet krivičnih djela „Teška krađa“.

Za prijavljene F.A. i A.A. postoji osnov sumnje da su u periodu od 18.10.2017. godine do 01.11.2017. godine, izvršili provale u pet porodičnih kuća na području opštine Teslić, na način da su uz upotrebu fizičke snage i podesnog predmeta nasilno otvarali vrata i prozore na porodičnim kućama oštećenih, a potom kroz načinjen otvor ulazili u unutrašnjost, prilikom čega su nakon izvršene premetačine otuđivali novac, nakit i druge predmete.

Na ovaj način prijavljeni su oštećenim licima sa područja opštine Teslić pričinili materijalnu štetu u iznosu od oko 3.600,00 KM.

Za prvoprijavljenog F.A. postoji i osnov sumnje da je tokom druge polovine septembra 2017. godine, u Tesliću izvršio provalu u porodičnu kuću vlasništvo S.D. koji se nalazi na privremenom radu u inostranstvu, odakle je nakon izvršene premetačine otuđio trofejni pišolj i druge predmete, čime je oštećenom S.D. pričinio materijalnu štetu u iznosu od oko 3.000,00 KM.

CJB DOBOJ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net