16/12/2017 12:00
NAJNOVIJE VIJESTI
SVE SPREMNO ZA ZIMSKO ODRŽAVANJE PUTEVA
FOTO ILUSTRACIJA

SVE SPREMNO ZA ZIMSKO ODRŽAVANJE PUTEVA

Preduzeće “Komunalac” iz Teslića obezbijedilo je dovoljne količine posipnog materijala za održavanje puteva u zimskim uslovima.

Dragan Prpoš iz preduzeća “Komunalac” kaže da je sve spremno za zimsko održavanje putne mreže. “Mehanizacija je spremna za intervenciju kada se u skladu sa očekivanim padavinama za to ukaže potreba”, rekao je Prpoš Srni.

On je naveo da je ugovoren i dostavljen neophodan posipni materijal i da se još očekuje isporuka soli.

Preduzeće “Komunalac” održava 190.800 metara puteva prve i druge kategorije.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net