21/01/2018 15:33
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ: Pijan se potukao ispred ugostiteljskog objekta

TESLIĆ: Pijan se potukao ispred ugostiteljskog objekta

TESLIĆ – Službenici Policijske stanice Teslić juče su lišili slobode M.J. iz ove opštine, nakon što se oglušio o naredbu policijskih službenika da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira tučom i fizičkim napadom.

Naime, lice M.J. je zatečeno ispred ugositeljskog objekta u Tesliću prilikom fizičkog napada na drugo lice iz Teslića. Izvršenim alkotestiranjem u službenim prostorijama, kod lica M.J. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,42 g/kg, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Nakon prestanka razloga za zadržavanje M.J. će biti pušten na slobodu nakon čega će mu biti uručen prekršajni nalog za počinjeni prekršaj iz člana 12. (tuča i fizički napad) i člana 24. (ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

Cjb Doboj

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net