21/01/2018 15:32
NAJNOVIJE VIJESTI
Delegacija opštine Teslić u posjeti opštini Žabalj

Delegacija opštine Teslić u posjeti opštini Žabalj

TESLIĆ – Borislav Tešić, načelnik Odjeljenja za privredu i poljoprivredu, kao i načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje, Nikola Stokić, posjetili su opštinu Žabalj u Srbiji koja je obilježila Dan opštine i proslavila Mitrovdan – krsnu slavu opštine.

Ovim povodom organizovana je svečanost u holu Osnovne škole “Miloš Crnjanski” u Žablju na kojoj su dodijeljene Mitrovdanske nagrade i priznanja zaslužnim pojedincima i kolektivima za 2017. godinu u toj opštini.

Svečanoj akademiji prethodio je sastanak sa predsjednikom Skupštine opštine Žabalj, Radovanom Čolićem, kao i Zavičajnim udruženjem Teslićana.

Pored teslićke delegacije prisutne su bile i delegacije opština Kotor Varoš, Leposavić, Titel i Požarevac.

Glas Regije

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net