22/01/2018 03:44
NAJNOVIJE VIJESTI
Slučaj “Parking”: MUP podnio izvještaj protiv načelnika Teslića

Slučaj “Parking”: MUP podnio izvještaj protiv načelnika Teslića

Policijski službenici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske podnijeli su danas Okružnom javnom tužilaštvu Doboj izvještaj protiv lica S.G. i M.M.

S.G. se tereti za krivična djela pronevjere i zloupotrebe službenog položaja ili ovlašćenja, a M.M. za nesavjestan rad u službi.

Krivična djela su počinjena na način da je lice inicijala S.G. prilikom vršenja službenih dužnosti, prisvajalo novac koji je dobijalo na osnovu prodaje nefakturisanih parking karata, a koje nije evidentiralo u službene evidencije opštine Teslić, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Lice inicijala M.M. kao odgovorno lice opštine i pored predočene informacije da je utvrđen manjak u vrijednosti od 34.200,00 KM, nije preduzelo mjere i radnje koje je bilo dužno da preduzme, navedeno je u saopštenju.

Na ovaj način navedena lica su oštetila budžet opštine Teslić za oko 34.200 KM.

Prethodno je 24. avgusta u Tesliću uhapšen Siniša Gavrić, šef Parking službe, osumnjičen za pronevjeru i zloupotrebu službenog položaja ili ovlašćenja. Osumnjičen je da je u posljednjih pet godina izrađivao i prodavao falsifikovane kartice za parking.

Izvor: RTRS

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net