19/02/2018 15:26
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – Lišen slobode jer je u alkoholisanom stanju fizički napao suprugu

TESLIĆ – Lišen slobode jer je u alkoholisanom stanju fizički napao suprugu

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 26.10.2017. godine, lišili su slobode M.H.-B. sa područja opštine Teslić, koji je u svojoj porodičnoj kući u alkoholisanom stanju fizički napao suprugu.

Zbog postojanja sumnje da će nastaviti sa nasilnim ponašanjem, isti je lišen slobode. U službenim prostorijama navedeno lice je odbilo da se podvrgne alkotestiranju. Protiv lica M.H.-B. će Osnovnom sudu Teslić biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za počinjeni prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici Republike Srpske.

CJB DOBOJ

 

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net