21/02/2018 19:57
NAJNOVIJE VIJESTI
Banja Vrućica ponovo ruši rekorde u posjećenosti

Banja Vrućica ponovo ruši rekorde u posjećenosti

Posjetioci su u Banji Vrućici u prvih devet mjeseci 2017. godine ostvarili više od 170.000 noćenja i na taj način popravili prošlogodišnji rekord u istom periodu. Time je još jednom potvrđena liderska pozicija Banje Vrućice u oblasti turizma u RS i prepoznatljivost u regionu.

Najveći broj noćenja ostvaren je na bazi zdravstvenog programa, a ove godine u Banji Vrućici bilježe i rast posjeta na osnovu poslovnog i rekreativnog programa.

– Povjerenje koje nam gosti poklanjaju dolaskom u naš kompleks ne shvatamo olako. Naša su nastojanja da boravak svakom od njih učinimo što ugodnijim i da na taj način opravdamo epitet elitnog turističkog kompleksa – kazao je generali direktor ZTC Banja Vrućica Aleksandar Radošević.

Najveći broj gostiju i ove godine dolazi iz RS, Hrvatske, FBiH i Srbije. Broj gostiju iz Srbije i Hrvatske ove godine je u porastu u odnosu na prošlu, a iz zapadnoevropskih zemalja evidentan je rast broja posjetilaca iz Njemačke i Švajcarske.

– Ponosni smo na činjenicu da je učešće Banje Vrućice u ukupnom broju noćenja u RS veće od 25%, što samo po sebi govori o značaju našeg kompleksa na republičkom, a da ne govorimo o lokalnom nivou – istakao je Radošević.

GLAS SRPSKE

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net