17/12/2017 07:07
NAJNOVIJE VIJESTI
Soraja otkrila kako ju je Nejmar smuvao: Mislio je da sam Brazilka!

Soraja otkrila kako ju je Nejmar smuvao: Mislio je da sam Brazilka!

Pošto je fotografija sa Nejmarom obišla domaće medije, Soraja je progovorila o njihovom odnosu.
58847_soraja_ahl

Soraja leto provodi na Ibici, gde je upoznala poznatog fudbalera Barselone, Nejmara. Soraja i Nejmar su uživali na večeri u restoranu “Cipriani”, nakon čega su do jutarnjih sati zajedno ludovali u diskoteci “Amnesia”, a Vučelićeva kaže da joj je fudbaler udelio najlepši kompliment.

 Nejmar je izuzetno zabavan i prirodan dečko. Kada mi je prišao, obratio mi se na maternjem jeziku i tako mi udelio najlepši kompliment – mislio je da sam Brazilka, rekla je Soraja za Svet.rs. Da podsetimo, Soraja je nedavno objavila na Instagramu fotku sa poznatim fudbalerom, koji se pohvalio i da je sreo Paris Hilton u provodu na Ibici.

IZVOR/nadlanu.com

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net