TESLIĆ: Prijem povodom Međunarodnog dana bijelog štapa

0
1110

TESLIĆ – Povodom 15. oktobra „Međunarodnog dana bijelog štapa“ Načelnik Opštine Teslić , Milan Miličević , upriličio je danas prijem za predstavnike Opštinske Organizacije slijepih i slabovidih Teslić.

Načelnik je istakao da je Opštinska uprava sa ovom organizacijom u prethodnom periodu imala izuzetnu saradnju.

– Moram reći da je to udruženje jedno od onih udruženja koji svoju ulogu maksimalno dobro koristi. Imaju iza sebe odlične rezultate u nizu projekata koji su vezani za poboljšanje uslova života slijepih i slabovidih osoba. Ja se zahvaljujem udruženju na njihovom entuzijazmu i na zaista mnogo dobrih ideja, od kojih mnoge nisu ni skupe i mogu se riješiti. – rekao je Miličević i obećao pomoć i podršku u narednom periodu.

Na sastanku se takođe razgovaralo o učešću udruženja u formiranju opštinskih dokumenata kao što su strategije i akcioni planovi.

Dragoslav Nedić, predsjednik Opštinske Organizacije slijepih i slabovidih rekao je da od kada djeluje i radi ova Organizacija postignuti su određeni rezultati zahvaljujući Opštinskoj upravi, prije svega kroz finansijsku podršku u realizaciji nekoliko projekata.

GlasRegije