19/02/2018 15:14
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ: Prijem povodom Međunarodnog dana bijelog štapa

TESLIĆ: Prijem povodom Međunarodnog dana bijelog štapa

TESLIĆ – Povodom 15. oktobra „Međunarodnog dana bijelog štapa“ Načelnik Opštine Teslić , Milan Miličević , upriličio je danas prijem za predstavnike Opštinske Organizacije slijepih i slabovidih Teslić.

Načelnik je istakao da je Opštinska uprava sa ovom organizacijom u prethodnom periodu imala izuzetnu saradnju.

– Moram reći da je to udruženje jedno od onih udruženja koji svoju ulogu maksimalno dobro koristi. Imaju iza sebe odlične rezultate u nizu projekata koji su vezani za poboljšanje uslova života slijepih i slabovidih osoba. Ja se zahvaljujem udruženju na njihovom entuzijazmu i na zaista mnogo dobrih ideja, od kojih mnoge nisu ni skupe i mogu se riješiti. – rekao je Miličević i obećao pomoć i podršku u narednom periodu.

Na sastanku se takođe razgovaralo o učešću udruženja u formiranju opštinskih dokumenata kao što su strategije i akcioni planovi.

Dragoslav Nedić, predsjednik Opštinske Organizacije slijepih i slabovidih rekao je da od kada djeluje i radi ova Organizacija postignuti su određeni rezultati zahvaljujući Opštinskoj upravi, prije svega kroz finansijsku podršku u realizaciji nekoliko projekata.

GlasRegije

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net