18/01/2018 10:32
NAJNOVIJE VIJESTI
Streljački klub Geofon Teslić, osvojio Sokolac
SK GEOFON TESLIĆ

Streljački klub Geofon Teslić, osvojio Sokolac

Na Prvenstvu Republike Srpske koje je održano u nedelju 15.10.2017. na Sokocu, Streljački klub “Geofon” opet pokazao svoj kvalitet. Ovoga puta, najuspješniji u gađanju iz vazdušnepuške  bili su najmlađi to jeste pioniri/ke.
Ekipa pionirki u sastavu Maja Borić, Ksenija Gotovac i Slavica Petrović,  osvojila je prvo mjesto. Pojedinačno Maja Borić je osvojila 1. mjesto, Ksenija Gotovac se našla na 2. mjesto dok je Petrović Slavica zauzela 9. mjesto.

Ekipa pionira u sastavu Tešić , Rašić i Seferović,  osvojila je  prvo mjesto. Pojedinačno Rašić se našao na 2. mjestu,  Tešić na  3 mjestu, dok je  Seferović zauzeo 5 mjesto.

Ostali takmičari koji su učestvovovali i koji su pokazali da se na njih može  računati  u narednom periodu su bili Petrović Miroslav , Dragušin Saša, Reljić Vladimir i  Jokić Ivan.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net